Molecular Food Microbiology (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Molecular Food Microbiology

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forming part of the Food Microbiology series, this book provides a state of art coverage on molecular techniques applicable to food microbiology.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 04-10-2024
Første udgivelsesår 2024
Serie Food Microbiology
Illustrationer 39 Tables, black and white; 87 Illustrations, black and white
Fagredaktør Dongyou (Royal College of Pathologists of Australasia Liu
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 464
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 464 pages, 39 Tables, black and white; 87 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9780367740672