Molecular Techniques in Food Biology: Safety, Biotechnology, Authenticity and Traceab... (Bog, Hardback, Engelsk)

Molecular Techniques in Food Biology: Safety, Biotechnology, Authenticity and Traceability

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: A El Sheikha

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter A El Sheikha
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 11-04-2018
Første udgivelsesår 2018
Fagredaktør Aly Farag El Sheikha, Robert E. Levin, Jianping Xu
Originalsprog United States
Sideantal 472
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 472 pages
Mål 246 x 178 x 25
ISBN-13 / EAN-13 9781119374602