Multidimensional Characterization of Dietary Lipids (Bog, Hardback, Engelsk)

Multidimensional Characterization of Dietary Lipids

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Chapters will guide readers through extraction and fractionation of dietary lipids, analysis of dietary lipid composition, evaluation of dietary lipid oxidation, preparation and characterization of dietary emulsions, and characterization of physical properties of dietary lipids and lipid structures.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2024 ed.
Udgivelsesdato 25-07-2024
Første udgivelsesår 2024
Serie Methods and Protocols in Food Science
Illustrationer XIV, 379 p.
Fagredaktør Christelle Lopez, Claude Genot, Alain Riaublanc
Originalsprog United States
Sideantal 379
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 379 pages, XIV, 379 p.
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781071637579