Nano- and Microencapsulation for Foods (Bog, Hardback, Engelsk) af HS Kwak

Nano- and Microencapsulation for Foods

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: HS Kwak

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Today, nano- and microencapsulation are increasingly being utilized in the pharmaceutical, textile, agricultural and food industries. Microencapsulation is a process in which tiny particles or droplets of a food are surrounded by a coating to give small capsules.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter HS Kwak
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-05-2014
Første udgivelsesår 2014
Fagredaktør Hae-Soo (Sejong University Kwak
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 432
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 432 pages
Mål 252 x 178 x 26
ISBN-13 / EAN-13 9781118292334