Nanotechnologies in Food (Bog, Hardback, Engelsk)

Nanotechnologies in Food

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nanotechnologies in Food provides an overview of the products and applications of nanotechnologies in agri-food and related sectors.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 19-05-2017
Første udgivelsesår 2017
Serie Nanoscience & Nanotechnology Series
Illustrationer No
Fagredaktør Qasim (University of Chester Chaudhry, Laurence (DEFRA Central Science Laboratory Castle, Richard (DEFRA Watkins
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 295
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 295 pages
Mål 164 x 241 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781782621713