Nordisk charcuteri (Indbundet, Dansk) af Jens Breinholt Schou

Nordisk charcuteri

(Indbundet, Dansk)

Nedsat pris! Nordisk charcuteri


Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I århundreder har man speget, fermenteret, saltet, røget, tørret og syltet kød og fisk for at opnå lang holdbarhed. I dag er holdbarhed ikke nødvendigvis det vigtigste, men smagen og duften man skaber ved brug af de gamle metoder er stadig fantastiske.                                           

Nordisk charcuteri er sprængfyldt med opskrifter på skinker, postejer, rilletter, patéer, pølser, rullepølser, røget fisk og kød og meget mere. Opskrifterne kommer fra hele Norden, nogle er gamle, nogle er nye, men i sidste ende stammer de fra en stor fælles europæisk tradition fra Lapland i nord, til Sicilien i syd og England i vest til Baltikum i øst.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Forlaget Vandkunsten
Forfatter Jens Breinholt Schou
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (21-10-2016)
Oplag 1. (21-10-2016)
Første udgivelsesår 2016
Originalsprog Dansk
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 208mm, H: 284mm, D: 24mm, Vægt: 1g
ISBN-13 / EAN-13 9788776953546