Note-by-Note Cooking: The Future of Food (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Herve This

Note-by-Note Cooking: The Future of Food

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Herve This

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The visionary food chemist surveys a vast new world of flavor.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Columbia University Press
Forfatter Herve This
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 13-12-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Illustrationer 20 color illustrations
Oversætter Malcolm DeBevoise
Originalsprog United States
Sideantal 272
Indbinding Paperback / softback
Forlag Columbia University Press
Sideoplysninger 272 pages, 20 color illustrations
Mål 150 x 198 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9780231164870