Novel Food Preservation and Microbial Assessment Techniques (Bog, Hardback, Engelsk)

Novel Food Preservation and Microbial Assessment Techniques

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-04-2014
Første udgivelsesår 2014
Illustrationer 9 Illustrations, color; 57 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ioannis S. (University of Thessaly Boziaris
Originalsprog United States
Sideantal 468
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 468 pages, 9 Illustrations, color; 57 Illustrations, black and white
Mål 239 x 160 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9781466580756