Nutritional Science and Technology: Concept to Application (Bog, Hardback, Engelsk)

Nutritional Science and Technology: Concept to Application

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 18-09-2023
Første udgivelsesår 2023
Serie Bioprocessing in Food Science
Fagredaktør Tejpal (Central University of Haryana Dhewa, Anil Kumar (CCS Haryana Agricultural University) Puniya, Anil (ICAR-National Dairy Research Institute Panghal
Originalsprog United States
Sideantal 432
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 432 pages
ISBN-13 / EAN-13 9781119808961