Opskriften på Succes i Restaurationsbranchen: Lær at drive og optimere din profit og ... (Bog, Paperback, Dansk)

Opskriften på Succes i Restaurationsbranchen: Lær at drive og optimere din profit og bundlinje

(Bog, Paperback, Dansk)
Forfatter: Bent Andreasen

Nedsat pris! Opskriften på Succes i Restaurationsbranchen: Lær at drive og optimere din profit og bundlinje


Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvis du vil have din restaurant eller café til at blomstre og din bundlinje til at sprudle så er bogen, Opskriften på succes i restaurationsbranchen, den rette bog som vil give dig de essentielle værktøjer og ideer til at optimere din profit. Bogen gennemgår alt fra oplevelsesøkonomiske principper, til menupsykologi og strategier til at hjælper dig og gæsterne til et bedre valg, samt effektive metoder til at håndtere omkostninger, prissætning på. Bogen kommer også ind på markedsførings principper og du vil lære at finde din Avatar samt hvordan du beholder dit dygtige personale.
Med et glimt i øjet og masser af praktiske råd guider bogens forfatter dig, til hvordan du kan gøre din restaurant til en guldgrube. Effektiv køkkendrift, smart prissætning og knivskarp markedsføring. Bogen dækket det hele!
Lad denne bog være guiden til dig der ønsker at skabe en indbringende og vellykket forretning.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag BoD - Books on Demand
Forfatter Bent Andreasen
Type Bog
Format Paperback
Sprog Dansk
Udgave 1. (20-12-2024)
Oplag 1. (21-12-2024)
Første udgivelsesår 2024
Illustrationer Ja
Originalsprog Dansk
Sideantal 160
Indbinding Paperback
Mål og vægt B: 155mm, H: 220mm, D: 10mm, Vægt: 265g
ISBN-13 / EAN-13 9788743058281