Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 03-01-0001
En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste.
Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog for mejeriteknologer, men kan anvendes af alle, der interesserer sig for mejeri- og levnedsmiddelteknologi.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
Forfatteren var i mange år leder af Cold college ved Odense
| Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
| Forfattere | J. M. Buch Kristensen, J.M. Buch Kristensen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 3. (03-01-0001) |
| Oplag | 1. (03-01-0001) |
| Første udgivelsesår | 2008 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 279 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 175mm, H: 246mm, D: 18mm, Vægt: 575g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788770820233 |