Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Mennesket har fremstillet og spist ost igennem årtusinder. Indtil for 150 år siden foregik ostefremstillingen hovedsageligt i de enkelte husholdninger... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste.Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog for... Læs mere
Mejeriprodukter er nogle af Danmarks vigtigste eksportprodukter, og dansk mejeribrug har en lang og stolt tradition. Landbohistoriker Claus Bjørn starter sin fortælling om... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
This collection features four peer-reviewed literature reviews on lameness in dairy cattle.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
This book meets a need for a definitive monograph of one of the most significant icons of British natural history, and adopts a novel approach by placing original research in an up-to-date multidisciplinary context.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Building upon the scope of its predecessors, Dairy Science and Technology, Third Edition offers the latest information on the efficient transformation of milk into high-quality products.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
This book provides a detailed insight into the fundamental processes within the dairy cow and on dairy farms that contribute to and reduce greenhouse gas emissions, as well as the strategies that can be implemented to reduce the sector’s carbon footprint.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
This book provides a detailed overview on machine vision applications in agriculture, ranging from its use as a means of measuring soil texture and structure, to its use in precision livestock farming systems to improve livestock health and welfare.