Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese: Proceedings of an ACS Sympos... (Bog, Hardback, Engelsk)

Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese: Proceedings of an ACS Symposium Held in Chicago, Illinois, August 23-25, 1993

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Kluwer Academic Publishers Group
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-06-1995
Første udgivelsesår 1995
Serie Advances in Experimental Medicine and Biology
Illustrationer Illustrations
Fagredaktør Edyth L. Malin, Michael H. Tunick
Originalsprog Netherlands
Sideantal 385
Indbinding Hardback
Forlag Kluwer Academic Publishers Group
Sideoplysninger 385 pages, Illustrations
Mål 230
ISBN-13 / EAN-13 9780306449826