Ozone Technology for Food Processing and Preservation (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Javid Ahmad Parray

Ozone Technology for Food Processing and Preservation

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Javid Ahmad Parray, Mohammad Yaseen Mir, Nusrat Shafi, A. K. Haghi

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Forfattere Javid Ahmad Parray, Mohammad Yaseen Mir, Nusrat Shafi, A. K. Haghi
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-02-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie Synthesis Lectures on Chemical Engineering and Biochemical Engineering
Illustrationer 3 Illustrations, color; 1 Illustrations, black and white; VI, 76 p. 4 illus., 3 illus. in color.
Originalsprog Switzerland
Sideantal 76
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 76 pages, 3 Illustrations, color; 1 Illustrations, black and white; VI, 76 p. 4 illus., 3 illus. in
Mål 240 x 168
ISBN-13 / EAN-13 9783031814600