Pastaens Italien: Historier og opskrifter (Bog, Indbundet, Dansk) af Thomas Harder

Pastaens Italien: Historier og opskrifter

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfattere: Thomas Harder, David Fischer

Nedsat pris! Pastaens Italien: Historier og opskrifter


Forlag: Gyldendal

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Pastaens Italien tager Thomas Harder og David Fischer læseren med på en gastronomisk rejse fra Dolomitterne i nord til de solbeskinnede kyster i syd. 

Undervejs præsenterer de en lang række pastaopskrifter, som er knyttet til de forskellige egne eller byer og fortæller om, hvordan retterne og de forskellige pastatyper hænger sammen med Italiens mangfoldighed af landskaber, klimaer og religiøse og verdslige traditioner samt med den store historie om Italien og de mange lokale, men ikke af den grund små, historier, som landet er fuldt af. 

Pastaens Italien er en kogebog med smukt illustrerede opskrifter og kulturhistoriske tekster, der udforsker landets pastatradition. Harder og Fischer forklarer nogle af de besynderlige navne, som mange opskrifter er udstyret med og forsøger at spore oprindelsen af de kendte retter. De giver også gode råd og udtaler deres uforgribelige meninger om, hvordan man bør tilberede og spise pasta. 

Opdag hemmelighederne bag en god pastadej, perfekt al dente-kogning, lær de autentiske saucer at kende og udforsk variationerne af de mange pastaformer, der har beriget italienske middagsborde i århundreder. 

Buon appetito.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gyldendal
Forfattere Thomas Harder, David Fischer
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (09-10-2024)
Oplag 2. (03-02-2025)
Illustrationer Ja
Omslagsgrafiker Nina Sandgaard Rasmussen
Tegnet af Nina Sandgaard Rasmussen
Originalsprog Dansk
Sideantal 296
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 208mm, H: 253mm, D: 28mm, Vægt: 1118g
ISBN-13 / EAN-13 9788702413861