Phenolic Compounds in Food: Characterization and Analysis (Bog, Hardback, Engelsk)

Phenolic Compounds in Food: Characterization and Analysis

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 13-02-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Food Analysis & Properties
Illustrationer 21 Tables, black and white; 52 Illustrations, black and white
Fagredaktør Leo M.L. (University College Ghent) Nollet, Janet Alejandra Gutierrez-Uribe
Originalsprog United States
Sideantal 450
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 450 pages, 21 Tables, black and white; 52 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781498722964