Physical Properties of Foods: Novel Measurement Techniques and Applications (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Physical Properties of Foods: Novel Measurement Techniques and Applications

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-10-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 26 Tables, black and white; 103 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ignacio Arana
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 424
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Serieredaktør Da-Wen (University College Dublin Sun
Sideoplysninger 424 pages, 26 Tables, black and white; 103 Illustrations, black and white
Mål 156 x 234 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9781138198487