Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums: Synthesis, Characterization and A... (Bog, Hardback, Engelsk)

Physicochemical and Enzymatic Modification of Gums: Synthesis, Characterization and Application

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 09-02-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 23 Illustrations, color; 40 Illustrations, black and white
Fagredaktør Hadi Hashemi Gahruie, Mohammad Hadi Eskandari, Amin Mousavi Khaneghah, Fatemeh Ghiasi
Originalsprog Switzerland
Sideantal 266
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 266 pages, 23 Illustrations, color; 40 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030879952