Plant-Based Proteins: Production, Physicochemical, Functional, and Sensory Properties (Bog, Hardback, Engelsk)

Plant-Based Proteins: Production, Physicochemical, Functional, and Sensory Properties

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2025 ed.
Udgivelsesdato 14-12-2024
Første udgivelsesår 2024
Serie Methods and Protocols in Food Science
Illustrationer 197 Illustrations, color; 18 Illustrations, black and white
Fagredaktør Yonghui Li
Originalsprog United States
Sideantal 451
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 451 pages, 197 Illustrations, color; 18 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781071642719