Post-Fermentation and -Distillation Technology: Stabilization, Aging, and Spoilage (Bog, Hardback, Engelsk)

Post-Fermentation and -Distillation Technology: Stabilization, Aging, and Spoilage

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 12-01-2018
Første udgivelsesår 2018
Illustrationer 13 Tables, black and white; 3 Illustrations, color; 59 Illustrations, black and white
Fagredaktør Matteo Bordiga
Originalsprog United States
Sideantal 296
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 296 pages, 13 Tables, black and white; 3 Illustrations, color; 59 Illustrations, black and white
Mål 162 x 240 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781498778695