Pottetræning på 3 dage: En afprøvet metode for forældre, som gerne vil have hurtig succes og undgå typiske fejl. Trin for trin fra start til mål. (ebog, epub, dansk)

Forfattere: Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna


 • Forlag: Mountainstar AB
 • Format: epub
 • Type: Ebog
 • Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9789198605037
 • Udgave: 1. ebogsudgave
 • Udgivelsesdato: 22-06-2020
 • Oversætter: Christina Petersen
 • Sideantal: 180 Sider
 • Filtype: epub
 • Filversion: 3.0
 • Filformat: Reflowable
 • Filstørrelse: 697 KB
 • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Bestselleren fra Sverige! Over 30.000 solgte eksemplarer Når man skal begynde at pottetræne, er det vigtigt at være forberedt, have den rette viden og en konkret plan. Så kan det blive både sjovt og udviklende samt en hurtig proces! I denne bog præsenterer vi en populær og vellykket metode, som allerede har hjulpet over 30.000 familier til at stoppe med bleerne. - Følg en tydelig handlingsplan fra start til mål, og undgå typiske fejl. - Hjælp dit barn med at opbygge den rette viden fra bunden, trin for trin. - Dit barn lærer at lytte til sin krop og vide, hvornår det er tid til at gå på potten – i stedet for at du, som forælder, skal minde om det eller spørge. Bogen anbefales af børnepsykologer, sundhedsplejersker og pædagoger i daginstitutioner over hele Sverige.
Formater / udgaver
251,40 kr
PRIS
251,40 kr

Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Bestselleren fra Sverige! Over 30.000 solgte eksemplarer


”En fantastisk glæde at se vores datter på 22 måneder vokse stolt i takt med sin nye formåen! Desuden sjovt at høre kommentarer fra personalet i daginstitutionen – de er ret imponerede og siger, at de ikke har set noget lignende. Alle er meget tilfredse!” /Maria


Når man skal begynde at pottetræne, er det vigtigt at være forberedt, have den rette viden og en konkret plan. Så kan det blive både sjovt og udviklende samt en hurtig proces! I denne bog præsenterer vi en populær og vellykket metode, som allerede har hjulpet over 30.000 familier til at stoppe med bleerne.


- Følg en tydelig handlingsplan fra start til mål, og undgå typiske fejl.

- Hjælp dit barn med at opbygge den rette viden fra bunden, trin for trin.

- Dit barn lærer at lytte til sin krop og vide, hvornår det er tid til at gå på potten – i stedet for at du, som forælder, skal minde om det eller spørge.

- Bogen anbefales af børnepsykologer, sundhedsplejersker og pædagoger i daginstitutioner over hele Sverige.


Desuden:


- De 13 mest almindelige myter omkring pottetræning og hvordan de forhindrer familier i at lykkes.

- Hvordan du bedst involverer daginstitutionen for at undgå problemer og konflikter.

- Hvordan du hjælper dit barn med at blive tørt om natten.

- Et stort kapitel med hjælp og løsninger på typiske problemer og spørgsmål.

- Udførlige checklister.


Fra 18 måneder og op.


”Denne metode fungerer virkelig! I burde sælge den til sundhedsplejen!” /Tobias & Astrid


”Da jeg fandt bogen ”Pottetræning på 3 dage” og havde læst den, så forsvandt stressen ved at pottetræne. At få en handlingsplan, som endda er tilpasset til dit barn, var perfekt!” / Mia og Alice 21 måneder


”Tak for bogen, den var super! Min søn blev renlig efter 5 dage og ingen natble! Helt fantastisk at kunne gå ud, og den lille siger ‘mor tisse’!” / Claudia


-----

Om forfatterne:


Sofia & Michael Bergenstjerna har siden 2015 med deres bøger og hjemmeside hjulpet over 30.000 familier til at ende med bleer. De er konstant ajour i medierne og er blevet præsenteret som pottræningseksperter i flere førende magasiner, podcasts og blogs. Deres bøger anbefales konstant blandt forældre såvel som gennem børnepsykologer, sundhedsplejersker og pædagoger i daginstitutioner over hele Sverige. Besøg dem på www.smidbleen.dk


-----
Søgeord:


Pottetræning; stoppe med bleen; smid bleen; toilettræning; gå på toilettet; forstå og anvende potten; renlighed; vandladning og afføringstrang; renlighedsprocessen; blefri; Pottetræning på 3 dage.

Anmeldelser (1)

Gry
28-02-2021

Kan klart anbefales. Efter 8 dage sagde vores søn på 2 år og 2 måneder selv til, hver gang han skulle på potten. Natbleen røg på tredjedagen og 3 dage derefter har vi stort set kun haft tørre nætter. Bogen har en god og kærlig tilgang til pottetræningen og vejleder uden om de typiske fejl. Der er derudover et godt afsnit med vejledning og fif, når man oplever tilbagegang i processen.

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej