Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging (Bog, Hardback, Engelsk)

Principles of Modified-Atmosphere and Sous Vide Product Packaging

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book focuses on two technologies being widely used to respond to the consumer demand for a wide variety of fresh, minimally processed, convenience foods: modified atmosphere packaging and sous vide technology. Both these technologies extend product shelf life.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 12-10-1995
Første udgivelsesår 1995
Fagredaktør Jeffrey M. Farber, Karen Dodds
Originalsprog United States
Sideantal 464
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 464 pages
Mål 159 x 236 x 33
ISBN-13 / EAN-13 9781566762762