Probiotic Ice Cream: Science and Technology (Bog, Hardback, Engelsk)

Probiotic Ice Cream: Science and Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Probiotic Ice Cream: Science and Technology comprises 12 chapters highlighting different aspects, from selection of appropriate probiotic strains for use in ice cream to formulation and characterization of the final product.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter Aziz (Tabriz University of Medical Sciences Homayouni-Rad
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 05-12-2024
Første udgivelsesår 2024
Originalsprog United States
Sideantal 272
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 272 pages
Mål 158 x 239 x 20
ISBN-13 / EAN-13 9781119081166