Processing of Poultry (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af G. C. Mead

Processing of Poultry

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: G. C. Mead



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Processing, in particular, has become more mechanical, so that most stages in the production of oven-ready carcasses or cut-portions are now either semi-or fully-automated, thus reducing labcur costs and helping to maximise the speed and efficiency of the process.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfatter G. C. Mead
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 1995
Udgivelsesdato 20-10-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer X, 423 p.
Originalsprog United States
Sideantal 423
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 423 pages, X, 423 p.
Mål 216 x 140
ISBN-13 / EAN-13 9781461358541