Public House and Beverage Management: Key Principles and Issues: Key principles and i... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Public House and Beverage Management: Key Principles and Issues: Key principles and issues

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Michael Flynn, Caroline Ritchie, Andrew Roberts

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Provides students with a practical guide to the management aspects of the licensed trade industry. This work introduces students to: key players; variations in service offer; types of management arrangement; customers and segments; labour markets and employees; key elements in the business units; and, retailing skills.

Måske kunne nedenstående have interesse

Tilbehør til rejsen

Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.

Gå til rejsetilbehør

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfattere Michael Flynn, Caroline Ritchie, Andrew Roberts
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-08-2000
Første udgivelsesår 2000
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 236
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 236 pages
Mål 247 x 193 x 13
ISBN-13 / EAN-13 9780750646789