Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry (Bog, Hardback, Engelsk)

Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 1st ed. 2018
Udgivelsesdato 13-02-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Food Microbiology and Food Safety
Illustrationer 41 Illustrations, color; 5 Illustrations, black and white
Fagredaktør Fernando Perez-Rodriguez, Panagiotis Skandamis, Vasilis Valdramidis
Originalsprog Switzerland
Sideantal 303
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 303 pages, 41 Illustrations, color; 5 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783319681757