Quantity: Food Production, Planning, and Management (Bog, Hardback, Engelsk) af JB Knight

Quantity: Food Production, Planning, and Management

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: John B. (Indiana University Purdue University Fort Wayne) Knight, Lendal H. (Florida International University) Kotschevar

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

An eagerly awaited revision of the classic hospitality management text, this book covers all aspects of preparing large amounts of food in commercial operations, including planning, management, and related issues such as nutrition, equipment, service, purchasing, profitability, and property.

Måske kunne nedenstående have interesse

Tilbehør til rejsen

Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.

Gå til rejsetilbehør

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfattere John B. (Indiana University Purdue University Fort Wayne) Knight, Lendal H. (Florida International University) Kotschevar
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 3 ed
Udgivelsesdato 21-03-2000
Første udgivelsesår 2000
Originalsprog United States
Sideantal 512
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 512 pages
Mål 240 x 198 x 33
ISBN-13 / EAN-13 9780471333470