Recent Advances in Food Biotechnology (Bog, Hardback, Engelsk)

Recent Advances in Food Biotechnology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

It describes important topics about biosafety and regulatory issues in food biotechnology. This book is meant for students, researchers and course instructors in food science, food technology and biotechnology.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Verlag, Singapore
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2022 ed.
Udgivelsesdato 25-06-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 1 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ajay Kumar, Kiran Patruni, Vijai Singh
Originalsprog Singapore
Sideantal 500
Indbinding Hardback
Forlag Springer Verlag, Singapore
Sideoplysninger 500 pages, 1 Illustrations, black and white
Mål 162 x 241 x 37
ISBN-13 / EAN-13 9789811681240