Regional Cuisines of Medieval Europe: A Book of Essays (Bog, Hardback, Engelsk)

Regional Cuisines of Medieval Europe: A Book of Essays

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Regional Cuisine in Medieval Europe explores the regional and interregional influences on food production and consumption during the Middle Ages.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 25-01-2002
Første udgivelsesår 2002
Serie Garland Medieval Casebooks
Fagredaktør Melitta Weiss Adamson
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 272
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 272 pages
Mål 239 x 161 x 20
ISBN-13 / EAN-13 9780415929943