Rice Noodles: Quality Improvement, Processing Techniques and Nutritional Aspects (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Rice Noodles: Quality Improvement, Processing Techniques and Nutritional Aspects

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Bee Ling Tan, Mohd Esa Norhaizan

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Forfattere Bee Ling Tan, Mohd Esa Norhaizan
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 29-07-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition
Illustrationer 4 Illustrations, black and white
Originalsprog Switzerland
Sideantal 76
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 76 pages, 4 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783031986482