Richard Hart BRØD: Intuitiv surdejsbagning (Bog, Hardback, Dansk) af Richard Hart

Richard Hart BRØD: Intuitiv surdejsbagning

(Bog, Hardback, Dansk)
Forfattere: Richard Hart, Laurie Woolever

Nedsat pris! Richard Hart BRØD: Intuitiv surdejsbagning


Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En omfattende guide til kunsten at bage brød, med mere end 60 opskrifter baseret på al den ekspertise og erfaring, Richard Hart bringer med sig. Richard Hart er grundlægger af HART Bageri i København, og hans eksperimenterende tilgang til bagning og råvarer har høstet stor anerkendelse verden over.  Især hans surdejsbrød er noget, der får kunderne til at stå i lange køer uden for HART Bageri, og med BRØD i hånden, kan signaturbrødene nu bages hjemme i dit eget køkken. 

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Helmin Publishing
Forfattere Richard Hart, Laurie Woolever
Type Bog
Format Hardback
Sprog Dansk
Udgave 1. (23-09-2025)
Oplag 1. (23-09-2025)
Første udgivelsesår 2025
Originaltitel Richard Hart BREAD
Forord af' Richard Hart
Oversætter Jesper Helmin, Nicolai Lisberg
Originalsprog Dansk
Sideantal 304
Indbinding Hardback
Mål og vægt B: 207mm, H: 266mm, D: 28mm, Vægt: 1270g
ISBN-13 / EAN-13 9788785374004