Routledge Handbook of Food in Asia (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Routledge Handbook of Food in Asia

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Throwing new light on how colonisation and globalization have affected the food practices of different communities in Asia, the Routledge Handbook of Food in Asia explores the changes and variations in the region’s dishes, meals and ways of eating.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-09-2020
Første udgivelsesår 2020
Fagredaktør Cecilia Leong-Salobir
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 356
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 356 pages
Mål 246 x 174
ISBN-13 / EAN-13 9780367659554