Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 04-12-2020
Duften af hjemmebagt rugbrød er noget ganske særligt. Der er ikke noget at tage fejl af, når rugbrødsbagningen er i gang. Det dufter af malt og syrligheden i hæve- og bageprocessen. Skorpens smag fordeler sig i næseborene og pirrer alle, der opholder sig i nærheden af ovnen, lige til der endelig er gået halvanden time, og rugbrødet kan vendes ud. En skive kan skæres, og koldt smør lægges oven på brødet. Det smager himmelsk.
I bogen finder du rugbrødsopskrifter for alle. Har du brug for ny inspiration til rugbrødsbagningen, er der mange gode ideer, og skal du i gang med bagningen for første gang, finder du hjælp, gode råd og tips i bogen. Har du mod på og lyst til at opleve, hvad rug også kan bruges til, er der utallige opskrifter med stor variation i alt fra morgengrød til kager, salater og de skønneste hotdogs til aftensmaden.
Om forfatteren:
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage og har afholdt bage- og madlavningskurser.
| Forlag | Muusmann' Forlag |
| Forfatter | Rikke Holm |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 2. (04-12-2020) |
| Oplag | 2. (14-09-2021) |
| Første udgivelsesår | 2015 |
| Fotograf | Mikal Schlosser |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 257 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 177mm, H: 250mm, D: 25mm, Vægt: 815g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788794086370 |