Salumi: The Craft of Italian Dry Curing (Bog, Hardback, Engelsk) af Michael Ruhlman

Salumi: The Craft of Italian Dry Curing

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Michael Ruhlman, Brian (SchoolCraft College) Polcyn

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Mangler pt.
Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfattere Michael Ruhlman, Brian (SchoolCraft College) Polcyn
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 27-08-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer 100 illustrations; 16 pages of color photographs
Originalsprog United States
Sideantal 288
Indbinding Hardback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 288 pages, 100 illustrations; 16 pages of color photographs
Mål 262 x 205 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9780393068597