Sauces, A Cook's Encyclopedia of: Transform your cooking with over 175 step-by-step r... (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Sauces, A Cook's Encyclopedia of: Transform your cooking with over 175 step-by-step recipes for great classic sauces, toppings, dips, dressings, marinades, mustards, condiments and accompaniments

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Anness Publishing
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 04-05-2018
Første udgivelsesår 2018
Illustrationer 850 colour photographs
Fagredaktør Christine France
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 256
Indbinding Paperback / softback
Forlag Anness Publishing
Sideoplysninger 256 pages, 850 colour photographs
Mål 171 x 220 x 16
ISBN-13 / EAN-13 9781846818998