Science and Technology of Fibers in Food Systems (Bog, Hardback, Engelsk)

Science and Technology of Fibers in Food Systems

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2020 ed.
Udgivelsesdato 16-04-2020
Første udgivelsesår 2020
Serie Food Engineering Series
Illustrationer 21 Illustrations, color; 39 Illustrations, black and white
Fagredaktør Jorge Welti-Chanes, Sergio O. Serna-Saldivar, Osvaldo Campanella, Viridiana Tejada-Ortigoza
Originalsprog Switzerland
Sideantal 468
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 468 pages, 21 Illustrations, color; 39 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030386535