Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation (Bog, Spiral bound, Engelsk)

Seafood Handbook: The Comprehensive Guide to Sourcing, Buying and Preparation

(Bog, Spiral bound, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Updated to include a number of new species not previously featured, Seafood Handbook, Second Edition remains the only professional seafood reference guide.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter The Editors of Seafood Business
Type Bog
Format Spiral bound
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 13-03-2009
Første udgivelsesår 2009
Illustrationer Photos: 0 B&W, 260 Color; Drawings: 0 B&W, 500 Color
Originalsprog United States
Sideantal 288
Indbinding Spiral bound
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 288 pages, Photos: 0 B&W, 260 Color; Drawings: 0 B&W, 500 Color
Mål 278 x 222 x 19
ISBN-13 / EAN-13 9780470404164