Seafood Science: Advances in Chemistry, Technology and Applications (Bog, Hardback, Engelsk)

Seafood Science: Advances in Chemistry, Technology and Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-09-2014
Første udgivelsesår 2014
Illustrationer 48 Illustrations, color; 57 Illustrations, black and white
Fagredaktør Se-Kwon (Pukyong National University Kim
Originalsprog United States
Sideantal 606
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 606 pages, 48 Illustrations, color; 57 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781466595828