Sensory Evaluation of Food: Principles and Practices (Bog, Hardback, Engelsk) af Harry T. Lawless

Sensory Evaluation of Food: Principles and Practices

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Harry T. Lawless, Hildegarde Heymann

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The ?eld of sensory science has grown exponentially since the publication of the p- vious version of this work. Hundreds of articles relevant to sensory testing have appeared in that and in other journals such as the Journal of Sensory Studies.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfattere Harry T. Lawless, Hildegarde Heymann
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2nd ed. 2010
Udgivelsesdato 14-09-2010
Første udgivelsesår 2010
Serie Food Science Text Series
Illustrationer XXIII, 596 p.
Originalsprog United States
Sideantal 596
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 596 pages, XXIII, 596 p.
Mål 269 x 202 x 40
ISBN-13 / EAN-13 9781441964878