Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 04-06-2024
Da Vorherre havde skabt Jorden, tænkte han: ”Kan jeg ikke gøre det lidt bedre?” Heldigvis var der kort fra tanke til handling, og så skabte han Fyn – og ikke nok med det; han sagde det videre til englene, for fynsk blev jo netop det sprog, de taler om søndagen.
Her på øen i midten har vi det dejligt. På Fyn får man de bedste kartofler, de sødeste æbler, den dejligste øl og verdens skønneste rygeost. Fyn er fin, ja mere end det; Fyn hopper i sjælen, i hjertet og i smagsløgene.
I Smag på Fyn samler Claus Holm de bedste egnsretter fra Danmarks smørklat og fortæller, hvad der gør hver enkelt opskrift til noget ganske særligt. Det spænder vidt: fra boghvedegrød og æblesuppe over æggekage og kertemindetorsk til klassikeren over dem alle: brunsvigeren. Og så fortæller Signe Ryge om det særlige ved den fynske madkultur og de mennesker, der gennem generationer har holdt liv i egnsretterne.
En uundværlig gave for fynboen, der har alt eller den frafaldne, der er flyttet fra fødeøen og som lever i ufrivilligt eksil og som længes efter smagen af barndom.
| Forlag | Gyldendal |
| Forfattere | Claus Holm, Signe Ryge Petersen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (04-06-2024) |
| Oplag | 1. (04-06-2024) |
| Illustrationer | Ja |
| Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt |
| Tegnet af | Bettina Kjærulff-Schmidt |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 168 |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 177mm, H: 227mm, D: 20mm, Vægt: 503g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788702414097 |