Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Forventes på lager: 15-09-2014
Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.
Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.
En oplagt værtindegave til Halloween - og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.
| Forlag | Koustrup & Co. |
| Forfatter | Maren Korsgaard |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (15-09-2014) |
| Oplag | 1. (15-09-2014) |
| Første udgivelsesår | 2014 |
| Omslagsgrafiker | Lars Møller Nielsen |
| Omslagsillustrator | Kirsten Tind |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 128 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 215mm, H: 258mm, D: 17mm, Vægt: 693g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788793159044 |