Snack Foods: Processing and Technology (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Suvendu (Adjunct Faculty Bhattacharya

Snack Foods: Processing and Technology

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Elsevier Science Publishing Co Inc
Forfatter Suvendu (Adjunct Faculty Bhattacharya
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-09-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 112 illustrations (12 in full color); Illustrations
Originalsprog United States
Sideantal 568
Indbinding Paperback / softback
Forlag Elsevier Science Publishing Co Inc
Sideoplysninger 568 pages, 112 illustrations (12 in full color); Illustrations
Mål 229 x 153 x 30
ISBN-13 / EAN-13 9780128197592