Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 22-05-2025
Bogen her indeholder en lang række velsmagende og flotte snacks til forskellige lejligheder – som hors d’oeuvre, mellemmåltid, forret, dessert eller til receptionen. Med vægt på en elegant anretning fører kok Brian Pedersen, kendt fra diverse michelinrestauranter, dig nænsomt ind i gourmetverdenen med små bidder, der ikke er svære at lave for dig, som er velbevandret i et køkken, nysgerrig, og som gerne vil imponere med serveringer, der kræser for alle sanser.
De fleste af anretningerne i bogen har været serveret på gourmet- og michelinrestauranter. Med nogle få æstetiske greb og et helt gennemsnitligt udstyret køkken kan du trylle din madlavning op i en helt anden liga.
Hvad end dine gæster er vegetarer eller kødspisere, til sødt eller surt, vil de føle, at de bliver trakteret med mad, der er en konge værdig.
| Forlag | Dreamlitt |
| Forfatter | Brian Pedersen |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (22-05-2025) |
| Oplag | 1. (22-05-2025) |
| Første udgivelsesår | 2025 |
| Fotograf | Jesper Rais |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 172 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 195mm, H: 278mm, D: 17mm, Vægt: 739g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788771715491 |