Spectrophotometry in Food Analysis: Fundamentals, Applications and Methods (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Spectrophotometry in Food Analysis: Fundamentals, Applications and Methods

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 01-05-2026

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage) (Forventes d. 01-05-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Elsevier - Health Sciences Division
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-05-2026
Første udgivelsesår 2026
Fagredaktør Marco (stituto Zooprofilattico Sperimentale della Puglia e della Basilicata of Foggia Iammarino
Originalsprog United States
Sideantal 385
Indbinding Paperback / softback
Forlag Elsevier - Health Sciences Division
Sideoplysninger 385 pages
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9780443301322