Spillet mellem ørerne.: Golf – the drive is in your mind (bog, hæftet, dansk)

Af: Lisbeth Bender


Nedsat pris! Spillet mellem ørerne.: Golf – the drive is in your mind
 • Forlag: Mellemgaard
 • Format: Hæftet
 • Type: Bog
 • Sprog: Dansk
 • ISBN-13: 9788793204126
 • Udgave: 1. (04-07-2014)
 • Oplagsdato: 04-07-2014
 • Første udgivelsesår: 2014
 • Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
 • Originalsprog: Dansk
 • Sideantal: 216
 • Indbinding: Hæftet
 • Mål og vægt: B: 152mm, H: 219mm, D: 16mm, Vægt: 336g
Formater / udgaver
172,90 kr
172,40 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

 • Ingen gebyrer
 • Ingen abonnementer
 • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Spillet mellem ørerne er bogen til dig, der vil opnå endnu bedre mental balance på golfbanen, større spilleglæde og lavere score. Golf-coachen Lisbeth Bender lægger vægt på den mentale træning, fordi det i sidste ende er den, der påvirker den fysiske tilstand. Man må blive nærværende og skabe positive følelser, som så smitter af på spillet. For som forfatteren siger: ”Det gælder om at bruge den indvendige side af bolden, det er nemlig der, det sande drive ligger.”   Spillet mellem ørerne bidrager bl.a. til: 

• At fokusere på det, du ønsker, i stedet for det, du vil undgå. 

• At håndtere de mentale udfordringer, du kommer ud for på golfbanerne, der er konstrueret til at frustrere dig mest muligt. 

• At komme væk fra frygten for at slå et mindre godt slag og øge mulighederne for at lande, hvor du ønsker. 

• At slippe fokus på resultatet eller scoren for i stedet at være i nuet i hvert eneste slag. 

I denne bog får du mentale værktøjer og metoder til at forbedre din mentale balance, bl.a. en udbytterig 5-trins-strategi til hvert eneste slag på runden. 

De mentale værktøjer kan du med stor fordel også bruge udenfor golfbanen, da det er den samme hjerne, du bruger, uanset om du befinder dig på golfbanen, i erhvervslivet eller i privatlivet.  

Om forfatteren:

Lisbeth Bender er Executive Business Coach og Mental Golf Coach. Hun arbejder med forholdet mellem golfens verden og personlig og mental udvikling. Hendes speciale er at omsætte reaktionsmønstre og strategier til nye nyttige handlemuligheder i golfverdenen og i erhvervslivet.

Anmeldelser (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Dyrk golfspillet sammen med din helt egen ven mellem ørerne
Lad det være sagt med samme: Bogen ”Spillet mellem ørerne” er ikke en bog i de nyeste og vindende golfteknikker. Du finder ikke et ord om ben- og håndstillinger, valg af jern, pre-shot rutiner eller tilsvarende.

Tværtimod trækker forfatteren en streg i sandet mellem den tekniske træner og den mentale træner. Så efter at have læst bogen ved du at det den tekniske og mentale træning går hånd i hånd i udviklingen af dit golfspil. Og du ved at de tanker du gør dig på banen – lige så vel som det tekniske spil – er afgørende for dit handicap.

For forfatteren og coachen Lisbet Bender har fostret en bog om mental udvikling og træning specielt rettet mod golfspillere.

Bogen giver støtteværktøjer til optimering af golfspillerens ydeevne, fokusering, positive tankestyring og mentale balance på alle dele af golfbanen fra teested over fairway, i rough og bunker eller på greenen til spillet mellem ørerne i klubfællesskabet på 19. hul.

Du lærer at sætte mål, tage ansvar for dine mål, styre din tankegang i en positiv indre dialog omkring processerne i spillet.

Nogle af værktøjerne som bogen uddanner dig i er ”De 5 FFFFF”: Forberedelse, Fyr den af, Feed-forward og Frikvarterer. Her lærer vi at finde mulighederne i næste slag, visualisere slaget, fokusere på følingen i slaget, lære af feed-back og at fokusere på feed-forward: Hvad gør mig endnu bedre?

Herefter tager forfatteren os igennem hele banen: Fra tankesættet ved putting til mulighederne i bunkeren ved at erstatte negative med positive tanker i form af: ”jeg kan ikke” og ”..plejer ikke at kunne” til: At se mulighederne og sætte mål.

Bogen er let læselig med god plads til egne notater i margen.

Den kan bruges som en grønspætternes opslagsværk eller læses fra enden til anden.

Jeg anbefaler at gøre begge dele. For er coaching-teknikken og –tankegangen ukendt for dig giver en komplet læsning af ”Spillet mellem ørerne” dig forståelsen for hvor og hvordan bogens værktøjer kan bruges på banen.

Hvert afsnit opsummeres med tekstboksene ”hvad lærte du her” og hele bogen igennem følges vi af ”Pedro’s” negative og nyttige tanker, der repræsenterer golfspillerens kritiske alter-ego og på en god måde får læseren til at bearbejde indvendinger mod teknikker i bogen.

Herefter er bogen et arbejdsredskab og det mentale arbejde kan begynde lige præcist der, hvor du har dine styrker. For netop arbejdet med styrker frem for svagheder er hovedåren i bogens budskab.

Er du én blandt Danmarks godt 150.000 aktive golfspillere får du med bogen ”Spillet mellem ørerne” din helt egen coach på golfbanen.

Nænsomt guides du gennem alle facetter af golfspillet og alle dele af banen.

Efter endt arbejde står du tilbage med en målrettet og positiv ven mellem ørerne, som har her-og-nu-fokus og altid ser muligheder i spillet. Og det være sig spillet på banen, mellem ørerne i hverdags- eller i erhvervslivet.

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej