Starch: Advances in Structure and Function (Bog, Hardback, Engelsk)

Starch: Advances in Structure and Function

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book documents the latest research and opinion on starch structure and its function as a food material.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-11-2001
Første udgivelsesår 2001
Serie Special Publications
Illustrationer No
Fagredaktør T L (National Institute of Agricultural Botany Barsby, A M (University of Cambridge Donald, P J Frazier
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 232
Indbinding Hardback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 232 pages
Mål 234 x 156 x 14
ISBN-13 / EAN-13 9780854048601