Starch Structure, Functionality and Application in Foods (Bog, Hardback, Engelsk)

Starch Structure, Functionality and Application in Foods

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Verlag, Singapore
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2020 ed.
Udgivelsesdato 31-08-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 24 Illustrations, color; 21 Illustrations, black and white; V, 179 p. 45 illus., 24 illus. in color.
Fagredaktør Shujun Wang
Originalsprog Singapore
Sideantal 179
Indbinding Hardback
Forlag Springer Verlag, Singapore
Sideoplysninger 179 pages, 24 Illustrations, color; 21 Illustrations, black and white; V, 179 p. 45 illus., 24 illus
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9789811506215