Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3e Study Guide (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3e Study Guide

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edition.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter The Culinary Institute of America (CIA)
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 3 ed
Udgivelsesdato 09-04-2013
Første udgivelsesår 2013
Originalsprog United States
Sideantal 128
Indbinding Paperback / softback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 128 pages
Mål 280 x 216 x 10
ISBN-13 / EAN-13 9781118712825