Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af R. Lees

Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: R. Lees



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information on many raw materials used in the manufacture of sweets and chocolate;

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfatter R. Lees
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 1973
Udgivelsesdato 12-02-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer XX, 380 p.
Originalsprog United States
Sideantal 380
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 380 pages, XX, 380 p.
Mål 151 x 227 x 25
ISBN-13 / EAN-13 9781468414974