Supercritical Fluid Processing of Food and Biomaterials (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af S. S. H. Rizvi

Supercritical Fluid Processing of Food and Biomaterials

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: S. S. H. Rizvi



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The need for understanding the fundamentals of supercritical fluid processing and their applications to ever-widening ranges of materials and conditions continues to expand.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfatter S. S. H. Rizvi
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 1994
Udgivelsesdato 21-11-2011
Første udgivelsesår 2011
Illustrationer XVII, 257 p.
Originalsprog United States
Sideantal 257
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 257 pages, XVII, 257 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781461359074